Host.MD
Login sau Client # Parola  
Aţi uitat parola?
Vânzări şi Suport 54-25-00
Host.MD Host.MD Host.MD Host.MD Host.MD Host.MD Host.MD Host.MD Host.MD
Host.MD

Certificate SSL
De ce un certificat SSL ?

Securitate: Scopul unui certificat SSL este de a cripta conexiunea dintre utilizator (browser) şi server astfel încât informațiile transferate între browser şi server să nu poată fi interceptate. Datele transmise între browserul vizitatorului şi server sunt criptate printr-un protocol bazat pe doua chei de autentificare.

Identificare: Un alt doilea scop este identificarea domeniului sau a organizației care susține un anumit domeniu astfel încât utilizatorul care accesează site-ul respectiv să fie sigur că nu a fost deviat către o locație nedorită (un alt domeniu web), posibil cu intenții negative. Browser-ele verifică automat dacă certificatele sunt semnate de o autoritate recunoscută de certificare. Accesarea unui site securizat va afişa în browser un lăcăţel de culoare aurie care certifică că transmiterea datelor se face securizat.

MoldData oferă 2 tipuri de certificate SSL:

- Certificate semnate de către o autoritate recunoscută mondial - 1200 lei/an
- Certificate semnate de către MoldData - 200 lei/an

Ambele certificate oferă acelaşi grad de securitate, diferenţa este doar că cel semnat de MoldData nu este implicit recunoscut de browsere.

Folosirea certificatelor permite stabilirea unei conexiuni securizate encriptată de 256-bit
Certificatele sunt procurate prin intermediul companiei GoDaddy.com, Inc. şi pot fi asociate unui singur nume de domeniu.
Pe lângă securizarea site-ului oferim posibilitatea de a securiza şi comunicația prin email, astfel aveți posibilitatea de a trimite şi primi mesaje în mediu securizat, garantând identitatea. Emailurile nesecurizate pot fi ușor interceptate în rețea şi citite de persoane neautorizate, chiar şi atunci când verificați emailul într-o rețea wireless publică.
SSL este prescurtarea de la Secure Sockets Layer. Reprezintă un standard/protocol în materie de securitate şi a fost dezvoltat de Netscape în 1994. Utilizarea lui este ușor identificabilă datorită unui mic lacăt (sub formă grafică) care apare în browser. Prin convenţie, URL-urile care au conexiune SSL încep cu https: în loc de http:.

Host.MD Host.MD Host.MD
Host.MD Întrebări frecvente | Contacte | Politica de confidenţialitate | Termeni şi condiţii de utilizare Host.MD
Host.MD Host.MD Host.MD
© 2014 MoldData